Kevytyrittäjyys sopii myös moottorialalle

Oletko aloitteleva moottoriasentaja moottoripyörä- tai autoalalla ja oletko harkinnut jotakin yrittäjyyden muotoa? Tänä päivänä kevytyrittäjyys on tullut entistä suositummaksi. Se on tilanteesi mukaan joustava tapa tehdä työtä ja loistava keino myös testata liikeideaa ilman oman yrityksen perustamista ja siihen sitoutumista. Ajoneuvot tarvitsevat jatkuvaa huoltamista ja siksi näille töille riittää kysyntää. Parasta kevytyrittäjyydessä on se, että se sopii alalle kuin alalle. Mikäli olet esimerkiksi aloitteleva moottoripyörämekaanikko, tämä vaihtoehto on erittäin hyvä tapa aloittaa liiketoiminta. Kerromme tässä artikkelissa kevytyrittäjyydestä ja siitä, mitä etuja tällä yritysmuodolla on perinteiseen yrittäjyyteen verrattuna. Tämä artikkeli on suunnattu erityisesti aloitteleville yrittäjille.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyydessä työllistät itsesi. Pähkinänkuoressa homma toimii niin, että sovit asiakkaan kanssa toimeksiannosta ja määrittelet hinnan työllesi. Tämän jälkeen laskutat tekemästäsi työstä asiakasta laskutuspalvelun kautta. Tässä vaiheessa laskutuspalvelu, kuten Invoicery, tulee mukaan kuvioihin. Invoicery on pohjoismaiden johtava laskutuspalvelu, ja Invoicery on laskutuspalvelujen uranuurtajia. Se on toiminut vuodesta 1999 lähtien Ruotsissa ja on nyt laajentunut Suomeen – löydät palvelun osoitteesta invoicery.fi. Invoicery toimii sinun ja asiakkaan välissä ainoastaan maksuliikenteeseen liittyen, eli voit keskittyä rauhassa siihen, mitä haluat tehdä eniten.

Invoicery.fi palvelun kautta hoituvat paperityöt ja byrokratia – eli juuri ne yleensä eniten yrittäjää vaivaavat asiat. Varsinkin aloittelevalle yrittäjälle kirjanpito, verojen maksu ja muu byrokratia ovat niitä eniten aikaa vieviä tehtäviä. Invoicery.fi palvelu maksaa sinulle palkan, joten sinun ei tarvitse huolehtia tästä byrokratiasta. Kevytyrittäjyyden hyötynä on se, että voit tehdä töitä yrittäjänä perustamatta omaa toiminimeä tai muuta yritysmuotoa. Kevytyrittäjillä ei ole omaa y-tunnusta eikä kirjanpitovelvollisuutta. Juridiikan puolesta kevytyrittäjyys asettuu yrittäjän ja palkansaajan välimaastoon.

Kenelle kevytyrittäjyys sopii?

Kevytyrittäjyys on erityisen sopiva työmuoto henkilöille, joiden työmuotona ovat keikkatyöt, jotka haluavat laskuttaa omasta harrastuksesta tai henkilöille, jotka haluavat kokeilla liikeidea ilman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjyys on oivallinen tapa hankkia lisäansiota esimerkiksi oman päivätyön ohella. Voit laskuttaa invoicery.fi palvelun kautta asiakkaitasi. Invoicery maksaa sinulle laskuttamiesi summien perusteella palkkaa. Kevytyrittäjyys sopii erityisen hyvin aloittelevalle yrittäjälle, koska se mahdollistaa keskittymisen itse työn tekemiseen, markkinointiin ja asiakashankintaan. Näissäkin on jo aloittelevalla yrittäjällä paljon tekemistä. Kaikki aika minkä säästät byrokratiasta, on alussa kotiin päin.

Mikäli toimintasi laajenee sinut kokopäiväisesti työllistäväksi, siinä vaiheessa kannattaa harkita yrityksen perustamista ja kirjanpitäjän hankkimista. Kevytyrittäjyys sopii yhtä hyvin vain parin asiakkaan kanssa työskentelyyn kuin useiden asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Invoice.fi palvelun käyttäminen on kannattavaa myös, jos haluat laskuttaa satunnaisista töistä ulkomailla. Invoicery.fi palvelun kautta voit turvallisesti ja helposti laskuttaa ulkomaisia asiakkaita tai työnantajaasi.

Kevytyrittäjyyden kautta itsesi työllistäminen on kätevä ja joustava työmuoto vaihteleviin tarpeisiin. Voit laskuttaa tekemästä työstäsi kertaluontoisesti invoicery.fi palvelun avulla tai hoitaa päivittäisen ja säännöllisen laskutuksen sen kautta, tilanteestasi riippuen. Rekisteröityminen invoicery.fi palveluun on erittäin helppoa, kuten myös laskutus. Invoicery on alansa johtavia toimijoita, tunnettu ja hyvämaineinen laskutuspalvelu, jonka kokeneet asiantuntijat neuvovat sinut alkuun kevytyrittäjyyden alkutaipaleella.