Osta auto tai moottoripyörä netistä saatavalla lainalla

Suomalaiset ovat auto- ja moottoripyöräkansaa ja etenkin kevään lähestyessä kovaa vauhtia, saattaa auto- tai moottoripyöräkuume nousta sietämättömälle tasolle. Raha on kuitenkin monen ostoksen esteenä. Tällöin kannattaa tutustua netistä helposti haettaviin lainoihin, joiden tarjoamisessa tässä artikkelissa esiteltävä Rahalaitos edustaa alansa kotimaista huippua. Enää siis moottoripyörän tai auton hankkimisen ei tarvitse jäädä rahasta kiinni!

Lainojen kilpailuttaminen entistä helpommin

Etsiessäsi lainaa auton tai moottoripyörän ostamista varten, kannattaa sinun ehdottomasti kilpailuttaa erilaiset lainat, sillä voit näin säästää runsaasti rahaa. Kuitenkin ajatuskin siitä, että auto- tai moottoripyöräkuumeessa pitäisi jaksaa rustailla useita hakemuksia eri rahoituslaitoksille, tai mikä vielä pahempaa alentua lakki kourassa useiden pankinjohtajien puheille lainaa anomaan, saattaa tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta.

Onneksi nykyaikana tällaiseen ei ole tarvetta, eikä useiden hakemusten rustaamisen ja pankinjohtajien tapaamisen väliin jättämisen tarvitse edes tarkoittaa sitä, etteikö lainojen kilpailuttamiseen suhtautuisi asianmukaisella vakavuudella. Nykyisin netistä löytyy nimittäin näppäriä palveluita, jotka hoitavat kilpailuttamisen puolestasi – eikä sinun tarvitse täyttää kuin yksi maksuton hakemus tätä varten! Rahalaitos on yksi alansa kotimaisista huipuista tätä tehtävää silmällä pitäen.

Rahalaitoksen plussat

Suomalaista suosivalle on varmasti hyvä uutinen, että Rahalaitos on kotimainen yritys. Lainan hakuun liittyvät asiat hoituvatkin helposti ihan suomen kielellä, eikä kielitaidottomankaan tarvitse jännittää, joutuuko asioitaan hoitamaan heikolla englannin kielellä.

Rahalaitoksella on upea yhteistyöverkosto ja voit tavoittaa yhden lainahakemuksen tekemällä useita eri pankkeja. Näin lainan hakeminen ja vertaileminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti ja olet jo askeleen lähempänä auto- tai moottoripyöräunelmasi toteuttamista. Voit hakea Rahalaitoksen kautta hyvin eri suuruisia lainoja. Tarvitessasi kilpailukykyistä Lainaa tutustu siis Rahalaitokseen! Pienin haettava lainasumma Rahalaitoksen kautta on 500 euroa. Enimmillään voit hakea Rahalaitoksen kautta 70 000 euron suuruista lainaa. Sillä voi jo toteuttaa hieman suuremmatkin auto- tai moottoripyöräunelmat!

Lainanhakulomake on yksinkertainen ja se on nopeasti täytetty. Myös lainatarjoukset saapuvat sinulle nopeasti ja pääset vertailemaan saamiasi vaihtoehtoja. Rahalaitoksen kautta lainaa hakeneet asiakkaat tuntuvat olleen perin tyytyväisiä tähän lainapalveluun, sillä Rahalaitos on saanut tällä hetkellä kaikkiaan 2829 asiakasarviota arvosanalla 4,45 täydestä 5:stä.

Kuinka haen auto- tai moottoripyörälainaa?

Auto- tai moottoripyörälainan hakeminen kannattaa aloittaa siirtymällä sivustolle rahalaitos.fi/lainaa. Ihan ensiksi voit arvioida tarvitsemasi lainan kuukausierän suuruutta, mikä puolestaan auttaa sinua arvioimaan omaa maksukykyäsi. Jos tarvitset lainaa esimerkiksi 20 000 euroa ja toivot lainan takaisinmaksuajaksi 10 vuotta, antaa laskin arvioiduksi kuukausieräksi 231 euroa. Harkitse tarkoin pystytkö varmasti suoriutumaan tämän suuruisesta kuukausierästä seuraavan 10 vuoden ajan!

Kun olet tutustunut lainalaskuriin ja varmistanut oman maksukykysi, on aika täyttää lainahakemus. Täytä hakemuksessa pyydettävät tiedot. Tämä jälkeen Rahalaitos kilpailuttaa pankit ja lainatarjoukset puolestasi. Et tässä vaiheessa vielä sitoudu lainan ottamiseen tai mihinkään muuhunkaan, sillä hakemuksen täyttäminen ja laskujen kilpailuttaminen on maksutonta ja sitoumuksetonta. Lainatarjouksesi ovat henkilökohtaisia ja ne lähetetään sinulle vuorokauden eli 24 tunnin sisällä lainahakemuksen vastaanottamisesta. Saatat saada ensimmäisiä tarjouksia jopa minuutissa, mutta kannattaa odotella rauhassa useampia tarjouksia, jotta pääset vertailemaan niitä kaikessa rauhassa ja valitsemaan tilanteeseesi parhaiten sopivan tarjouksen.