Miksi auton leasing kannattaa?

Autojen leasing on ollut ulkomailla suosittu autoilumuoto jo vuosia, ja nyt trendi on vihdoin rantautunut myös Suomeen. Ahkeran mainostamisen ansiosta moni on saattanut kuulla vaikkapa radiomainoksen tai nähdä sosiaalisen median markkinointia auton leasingista. Kuitenkin lähes yhtä monelle Suomessa auton leasing on termi, jonka merkitystä ei täysin ymmärretä. Juuri siksi olemmekin koonneet tähän artikkeliin syitä siihen, miksi auton leasing on kannattavampaa kuin auton omistaminen. Tämän artikkelin lukaistuasi ei ole ihme, jos sinäkin luovut omasta autostasi ja siirryt auton leasingiin miljoonien muiden autoilijoiden lailla!

[IMAGE=emXKJNeno1JF.png]

Auton leasingilla saat aina ajaa uudella autolla

[IMAGE=cbQsbWdT78bQ.jpg]

Mitä jos ajaisit aina uudenkarhealla autolla? Kuinka upeaa olisikaan, jos saisit ajaa aina juuri sillä autolla, jolla haluat? Auton leasingilla se on mahdollista! Saat valita juuri sen auton, jonka haluat sen sijaan että ajaisit autolla, johon sinulla on varaa. Juuri tämä tekee leasingista niin suosittua niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Harmillisen moni suomalainen kuitenkin ajaa halvalla ja huonolaatuisella autolla, vaikka voisi saada paljon parempaa helposti ja edullisesti. Kaikki tämä on mahdollista auton leasingilla! Voit valita laajasta valikoimasta juuri itsellesi mieluisimman auton ja ajaa sillä niin pitkään kuin haluat. Jos kyllästyt, voit vaihtaa toiseen autoon koska haluat. Se on helppoa ja kivutonta, eikä sinun tarvitse huolehtia auton myymisestä ja omistajanvaihdoksista, sillä leasingfirma hoitaa kaiken tämän puolestasi.

[IMAGE=bSQnZxbFNnZ9.jpg]

Auton leasing on edullista

Jokainen tietää, että unelmien auton hankkiminen ei ole edullista lystiä. Auton hankintahinta on niin suuri, että sitä varten joutuu ottamaan yleensä lainan. Lainan korot puolestaan aiheuttavat sen, että loppujen lopuksi hinta on entistäkin korkeampi. Lisäksi vuosittain oma auto aiheuttaa omistajalleen suuren määrän erilaisia kustannuksia, kuten vakuutusmaksut, mikä tekee auton pitämisestä erittäin hintavaa. Nämä kustannukset nousevat vuodessa helposti useisiin tuhansiin euroihin. Nämä kaikki kulut kuitenkin kuuluvat leasingin kuukausimaksuun, joten kuukausimaksun maksamalla säästyt kaikilta muilta auton mukanaan tuomilta kuluilta, mutta pääset ajamaan juuri sillä autolla josta olet aina unelmoinut. Ja nyt sinulle jää kerrankin varaa panostaa kotisi remonttiin, ja hankkia vaikkapa unelmiesi listat omaan kotiisi!

Auton leasingilla vähemmän vastuuta

Vastuu on se asia, jonka moni autoilija mainitsee oman auton omistamisen ikävimmäksi puoleksi. Siitä on kuitenkin helppo päästä eroon. Leasingin avulla pääset pois ikävästä byrokraattisesta vastuusta, joka on paitsi työlästä, myös hyvin hintavaa. Sinun on vuosittain hoidettava ajoneuvosi vakuutukset ja viranomaismaksut kuntoon, ja tämä tuo autoilullesi vuosittain tuhansien eurojen turhat lisäkustannukset. Lisäksi onnettomuuden sattuessa sinä saatat olla vastuussa jopa kymmenien tuhansien eurojen huoltolaskuista joskus useammankin ajoneuvon kohdalla. Kun hankit autosi autojen leasing-palvelusta, ei sinun tarvitse huolehtia näistä maksuista tai paperitöistä, vaan voit keskittyä nauttimaan tärkeimmästä eli ajamisesta. Lisäksi kun tulee aika vaihtaa autoa, vältyt työläältä auton myymiseltä, hinnasta tinkimiseltä, omistajan vaihdokseen liittyviltä paperitöiltä sekä tietenkin uuden auton hankinnalta sekä tähän liittyviltä paperitöiltä. Sen sijaan voit valita uuden, mieluisamman auton, solmia leasing-sopimuksen ja aloittaa upouudella autolla ajamisen. Leasingin avulla ajat aina uudella autolla edullisesti ja ilman vastuuta.